Uutiset

COVID-19 päivitys

Kirjoittaja Annu Matula

Julkaistu 26.11.2021

Johtamiskoulutus

Koronaviruspandemiaan (COVID-19) liittyvän viimeaikaisen kehityksen johdosta huolehdimme kaikista varotoimista varmistaaksemme turvallisen ympäristön asiakkaillemme, kumppaneillemme ja työntekijöillemme.

Ohjelmamme ja tapahtumamme toteutetaan paikallisten COVID-19-säännösten mukaisesti Suomessa. Ohjelmasta ja tapahtumasta riippuen tilaisuutemme järjestetään kasvokkain, hybridi- tai online-toteutuksina.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ohjeistuksen mukaisesti suosittelemme kasvomaskien käyttöä kaikille ohjelmiimme ja tapahtumiimme osallistuville.

Varotoimenpiteenä tapahtumapaikoillamme edellytetään koronapassia vähintään 16.1.2022 asti. Lisäksi tapahtumapaikoillamme on varmistettu turvallinen etäisyys muihin osallistujiin, ja ne on varustettu käsidesillä hyvän käsihygienian takaamiseksi. Vältämme turhaa kanssakäymistä muiden osallistujaryhmien kanssa.

Pyydämme ystävällisesti osallistumaan kasvokkain järjestettäviin tapahtumiin ja ohjelmiimme vain täysin terveenä. Jos sinulla on hengitystieoireita tai muita COVID-19-oireita, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä henkilökuntaamme. Mikäli koet oireita ohjelmiimme tai tapahtumiimme osallistumisen aikana tai sen jälkeen, ilmoitathan asiasta viipymättä henkilökunnallemme.

Kaikissa ohjelmiin liittyvissä matkoissa noudatamme Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeita. Ota yhteyttä henkilökuntaamme, jos sinulla on kysyttävää.

Kirjoittaja

Annu Matula

Annulla on vahva intohimo johtajuuden kehittämiseen, ja hän on viettänyt suurimman osan urastaan konsultointi- ja koulutusalalla. Hänellä on yli 30 vuoden kokemus liikkeenjohdon konsultoinnista, johtamiskoulutuksesta ja johtajakoulutuksesta. Uransa aikana Annu on suunnitellut ja toteuttanut erilaisia ylimmän johdon kehittämis-, johtamis- ja muutosjohtamisohjelmia. Lisäksi hän on erikoistunut ura- ja johtajavalmennukseen. Annu on johtanut Henley Business Schoolin toimintaa Suomessa vuodesta 2010 lähtien.

Explore related stories