Uutiset

COVID-19 päivitys liittyen Omicron-varianttiin

Kirjoittaja Annu Matula

Julkaistu 18.1.2022

Johtamiskoulutus

Koronaviruspandemiaan (COVID-19) liittyvän viimeaikaisen kehityksen johdosta huolehdimme kaikista varotoimista varmistaaksemme turvallisen ympäristön asiakkaillemme, kumppaneillemme ja työntekijöillemme.

Ohjelmasta ja tapahtumasta riippuen, tilaisuutemme järjestetään kasvokkain, hybridi- tai online-toteutuksina.

Tapahtumapaikoillamme edellytetään koronapassia. Lisäksi tilat on järjestetty niin, että voimme varmistaa turvallisen etäisyyden muihin osallistujiin. Kaikissa tiloissamme on hyvä ilmanvaihto ja hygieniastandardit ja ne on varusteltu mm. käsidesillä. Vältämme turhaa kanssakäymistä muiden osallistujaryhmien kanssa.

Edellytämme kasvomaskin käyttöä kaikilta ohjelmiimme ja tapahtumiimme osallistuvilta. Lisäksi suosittelemme päivittäisiä pikatestejä, vaikka olisit jo rokotettu varmistaaksesi, ettet ole COVID-19-viruksen kantaja. Pikatestejä voi pyytää henkilökunnaltamme.

Pyydämme ystävällisesti osallistumaan kasvokkain järjestettäviin tapahtumiin ja ohjelmiimme vain täysin terveenä. Jos sinulla on hengitystieoireita tai muita COVID-19-oireita, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä henkilökuntaamme. Mikäli koet oireita ohjelmiimme tai tapahtumiimme osallistumisen aikana tai sen jälkeen, ilmoitathan asiasta viipymättä henkilökunnallemme.

Kirjoittaja

Annu Matula

Annulla on vahva intohimo johtajuuden kehittämiseen, ja hän on viettänyt suurimman osan urastaan konsultointi- ja koulutusalalla. Hänellä on yli 30 vuoden kokemus liikkeenjohdon konsultoinnista, johtamiskoulutuksesta ja johtajakoulutuksesta. Uransa aikana Annu on suunnitellut ja toteuttanut erilaisia ylimmän johdon kehittämis-, johtamis- ja muutosjohtamisohjelmia. Lisäksi hän on erikoistunut ura- ja johtajavalmennukseen. Annu on johtanut Henley Business Schoolin toimintaa Suomessa vuodesta 2010 lähtien.

Explore related stories