for-corps-background smaller

Henley business school FINLAND

Coaching -koulutusohjelmat

Maailmanluokan coaching osaamista

Coachingista on tullut merkittävä osa useimpien organisaatioiden oppimis- ja kehittämisstrategiaa. Coaching on tehokas johtamisen työkalu, joka auttaa muun muassa ottamaan yksilöiden ja tiimien potentiaalin käyttöön ja parantaa organisaatioiden menestystä.

Henleyn coaching-ohjelmat ovat Suomen ainoita yliopistotason ohjelmia, joille on myönnetty maailman johtavien ammatticoaching-yhdistysten (ICF, EMCC ja AC) akkreditoinnit.

Meillä on sopivia coaching-koulutuksia niin johtajille kuin aloitteleville sekä kokeneille coacheille. Yli 5 000 johtajaa eri puolilta maailmaa on suorittanut tai suorittamassa Henleyn coaching-ohjelmaa. 

Kanssamme opiskelet osana maailman parhaita kansainvälisiä business-kouluja, mikä antaa hankkimallesi osaamiselle uskottavuutta, jolla voit erottautua sääntelemättömällä ja kilpaillulla markkinalla.

 

We offer university level triple accredited programmes

OHJELMAT

Coaching-ohjelmat

 

Henley Centre for Coaching

The Henley Centre for Coaching tarjoaa myös elinvoimaisen oppimisyhteisön, jossa coachit eri puolilta maailmaa verkostoituvat ja oppivat yhdessä. Lue lisää uusimmasta sisällöstä ja jäsenyydestä: The Henley Centre for Coaching.