Yrityskohtaiset ratkaisut

HENLEY BUSINESS SCHOOL FINLAND

Yrityskohtaiset ratkaisut

Kumppanisi organisaation ja sen henkilöstön kehittämisessä

Toimimme kumppaninasi organisaation ja sen ihmisten kehittämisessä. Tavoitteemme on vahvistaa organisaatiosi menestystä ja uudistumiskykyä.

Uskomme, että ihmiset ovat organisaatioiden kasvun ja uudistumisen ajuri. Autamme teitä saavuttamaan kunnianhimoisimmatkin tavoitteenne kehittämällä johtamista, vauhdittamalla strategista uudistumista ja edistämällä kyvykkyyksien ja osaamisen kehittymistä.

Osaamisemme on laaja-alaista. Ratkaisemme organisaatiosi kehittymiseen ja kasvuun liittyviä haasteita kokonaisvaltaisesti ja räätälöidysti kehittämisohjelmien, konsultoinnin, valmennuksen ja tutkimuksen keinoin.

Kuulumme maailman 20 parhaan Executive Education -palveluita tarjoavien joukkoon (Financial Times -sijoitus 2023). Kanssamme työskentelet kansainvälisten huippuosaajien kanssa. 

Lue lisää organisaatioiden kehittämisen ratkaisuistamme →

Organisaatiot menestyvät ihmistensä ansiosta

Olemme yksi harvoja kansainvälisiä business-kouluja, joille on myönnetty kolmen johtavan tahon akkreditoinnit.

 

"Keväällä 2021 Paree Group käynnisti yhteistyössä Henley Business School Finlandin kanssa koko konsernin kattavan kehitysohjelman, jonka tavoitteena oli kehittää johtamista. Huolimatta odottamattomista haasteista, kuten COVID-19-pandemiasta ja Ukrainan konfliktista, ohjelman ajoitus osoittautui onnistuneeksi. MikaHagbergsmaller

 
Ohjelmassa kokosimme yhteen johtajia ja tulevaisuuden potentiaaleja eri konserniyhtiöistä, mikä edisti verkostoitumista ja muutti tapaamme hahmottaa organisaatiota. Ohjelman vaikutus oli syvällinen: määritimme uudelleen tarkoituksemme, arvomme ja lisäsimme merkittävällä tavalla yhteistyötä.
 
Ohjelma on vaikuttanut merkittävällä tavalla kykyymme navigoida dynaamisessa, globaalissa liiketoimintaympäristössä ketterästi ja joustavasti."
 

- Mika Hagberg, Toimitusjohtaja, Paree Group

Ratkaisujemme peruspilarit

Työskentelemme tiiviissä kumppanuudessa kanssasi auttaaksemme edistämään organisaatiosi ja sen henkilöstön valmiuksia menestyä. Ratkaisumme ovat aina tarpeisiinne räätälöityjä.

Osaamisemme pohjautuu laaja-alaiseen akateemiseen tutkimukseen, käytännön liiketoimintakokemukseen sekä aikuisoppimisen ja käyttäytymismuutoksen asiantuntijuuteen. 

01

Kehitys- ja valmennusohjelmat

Kehitysohjelmmme tukevat organisaatioiden ja sen henkilöstön suorituskyvyn kehittämistä ja strategista uudistumista. Rakennamme ohjelmat aina tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa varmistaaksemme niiden liiketoiminnallisen vaikuttavuuden. Kehitysohjelmien avulla voimme esimerkiksi kehittää johtamista tai johtoryhmiä tai niiden avulla voidaan vauhdittaa tulevaisuuden johtajien kasvua.

02 

Coaching

Coachimme saavat yksilöistä ja tiimeistä heidän koko potentiaalinsa esiin. Coach voi vauhdittaa kehitystä auttamalla löytämään ratkaisuvaihtoehtoja ja rohkaisemalla eteenpäin. Tavoitteemme on varmistaa, että coachingin hyödyt näkyvät niin yksilön ja tiimin kuin koko organisaation tasolla. Coaching-osaamisemme on maailmanluokkaa ja Henleyn Coaching-tutkimuskeskus on yksi maailman johtavia toimialan kehittäjiä.

03

Konsultointi

Hyödynnämme asiantuntemustamme, tutkimustietoa ja laaja-alaista käytännön liiketoimintakokemusta asiakkaidemme organisaation kasvuun ja uudistumiseen liittyvien haasteiden ratkomisessa. Konsultoinnin keinoin autamme organisaatiotasi navigoimaan muutoksessa ja uudistumaan strategisesti esimerkiksi kirkastamalla strategiset kyvykkyydet ja niiden kehittämistarpeet. 

 

 

04

Tutkimus

Korkeakoulumme ja sen yhteydessä toimivat eri osaamisalueisiin keskittyvät tutkimuskeskukset toimivat globaalin työelämätutkimuksen eturintamassa. Toimimme edelläkävijänä mm. kestävään kehitykseen ja ihmislähtöiseen johtamiseen liittyvässä tutkimuksessa ja autamme asiakkaitamme soveltamaan tutkimusta nykypäivän ja tulevaisuuden johtamisen haasteiden ratkomisessa. 

Maailmassa, jossa vain muutos on pysyvää, haluamme tukea uteliaita ja optimisteja. Pioneereja, jotka ovat valmiita katsomaan tulevaisuuteen ja tarkastelemaan tämän päivän ja huomisen haasteita uusista näkökulmista.

 

Singapore

01 Johtaminen 

Johtamisen kehittäminen huomisen maailmaa varten

Johtajat kohtaavat työssään yhä monimutkaisempia haasteita.  Tuemme näiden haasteiden ratkaisemisessa ja autamme kehittämään organisaatiosi johtamista tavoilla, joka edistää kestävää muutosta.   

Esimerkkejä johtamisen kehittämisen ratkaisuista

 • Arvot ja kulttuurin kehittäminen
 • Johtamisen kehittämisohjelmat 
 • Johtoryhmien kehittäminen 
 • Johdon ja tiimien systeeminen coaching   

Ota yhteyttä →

Citycorps

02 Strategia ja muutos

Uskomme, että todellinen organisaatiomuutos lähtee sisältäpäin.

Strategiat eivät tee mitään, ihmiset tekevät. Autamme organisaatiotasi vastaamaan haasteisiin, joita epävarma ja nopeasti muuttuva maailma tuo. Tarjoamme osaamista ja keinoja edistää strategiaa ja vauhditamme organisaatiosi uudistumista.  

Esimerkkejä strategian- ja muutoksen ratkaisuista:

 • Organisaation strategisten uudistumistarpeiden tunnistaminen  
 • Strategian toimeenpanon tukeminen 
 • Henkilöstö- ja kulttuuristrategioiden määrittely ja toteuttaminen 
 • Strategiset muutosohjelmat 

Ota yhteyttä →

Programmes

03 Kyvykkyydet ja osaaminen 

Ihmiset ovat organisaatiosi uudistumisen ja kestävän kasvun ajuri

Vahvistamme organisaatioiden ja ihmisten osaamista ja kasvupotentiaalia – ja siten autamme teitä saavuttamaan kunnianhimoisimmatkin tavoitteenne. Autamme varmistamaan, että organisaatiosi pysyy uudistumiskykyisenä ja kehittää liiketoiminnan kannalta keskeisiä kyvykkyyksiä ja osaamisia. 

Esimerkkejä kyvykkyyksien ja osaamisen ratkaisuista:

 • Strategisten kyvykkyyksien määrittely ja kehittäminen  
 • Strateginen työvoiman suunnittelu 
 • Osaamisstrategiat ja osaamisen kehittämisohjelmat 
 • Tulevaisuuden johtajien kasvuohjelmat 

Ota yhteyttä →

Asiakkaitamme

 

"Odotan liikkeenjohdon koulutuksen tarjoajilta kykyä kuunnella asiakasta ja ymmärtää liiketoiminnan tarpeet ja konteksti. Niiden on myös tarjottava tulevaisuuteen suuntautuvia näkemyksiä, ja oltava sekä ketteriä että joustavia.

MariaL

Henley Business School Finland pystyy vastaamaan näihin odotuksiin. He tarjoavat ratkaisuja, joiden avulla ymmärtää muutosta, rakentaa yhteisöä ja kehittää tulevaisuuden taitoja."

- Maria Lundell, Executive Vice President, People & Culture, Blastr Green Steel

Work 2028 - Trends, Dilemmas and Choices' -tutkimus

Henleyn tutkimus kartoittaa 16:ta tulevaisuuden työelämän ja johtamisen trendiä ja hakee vastauksia kysymyksiin, miltä johtajuus ja työelämä näyttävät vuonna 2028. 

Tutkimukseen on haastateltu eri maista 50:tä merkittävässä asemassa toimivaa johtajaa.

Lataa tutkimus
Henley

Asiantuntijamme

Asiantuntijamme ovat kansainvälisiä huippuluokan osaajia, jotka edustavat laajasti eri tieteenaloja ja vahvaa liiketoimintaosaamista.  

Tutustu asiantuntijoihimme

 

Haluaisitko kuulla tarkemmin yrityskohtaisista ratkaisuistamme? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Saara Karhula

Saara Karhula

Business Director, Corporate Solutions & Executive Coach

Matkapuhelin: +358 50 577 9435

saara.karhula@henley.fi