Tutkinto

EMBA - Executive MBA -tutkinto

Sijainti

Kansainvälinen

Kesto

2 vuotta

Seuraava aloitus

Lokakuu 2024

#1 Pohjoismaiden EMBA-tutkinto 

Henleyn kansainvälinen EMBA-tutkinto on tarkoitettu motivoituneille ja kasvuhalukkaille johtajille, jotka haluavat olla mukana rakentamassa vaikuttavaa ja vastuullista liiketoimintaa sekä edistää kestävää kehitystä yhteiskunnassa. 

Huipputason ohjelmamme tukee kasvuasi johtajana, jolla on kykyä  ja näkemystä vaikuttaa ja vastata nopeatempoisen ja kompleksisen maailman haasteisiin. 

Ohjelman aikana kehität kykyjäsi, tietojasi ja taitojasi toimia vaikuttavasti. Vahvistat myös resilienssiäsi sekä kykyä toimia proaktiivisesti ja vastuullisesti vaativissa johtotehtävissä.

Henleyn EMBA-tutkinto on saavuttanut 1. sijan pohjoismaisella tasolla (Financial Times ja The Economist).

Tutustu ohjelmasisältöihin ja aikatauluun

Lataa esite

 

Oletko valmis muokkaamaan tulevaisuutta ja muuttamaan urasi suunnan?

 

Olemme kolmoisakkreditoitu business-koulu ja #1  Pohjoismaissa

Henleyn EMBA-alumni, Kaius Niemi, Deputy CEO at Miltton Group & Partner, jakaa videolla kokemuksia EMBA-opinnoistaan ja miksi hän päätti lähteä oppimismatkalle.

"Maailmamme on isossa muutoksessa. Halusin ymmärtää, miten kaikkiin näihin asioihin voi vaikuttaa positiivisesti osaamalla johtaa tulevaisuudessa tavalla, jota toimintaympäristö edellyttää."

- Kaius Niemi

EMBA lyhyesti

 • Vahvista ymmärrystäsi johtamisen eri osa-alueilta
 • Syvennä johtamistaitojasi ja nopeuta henkilökohtaista kasvuasi
 • Ratkaise tosielämän liiketoimintaongelmia 
 • Hanki maisteritutkinto kolmoisakkreditoidusta, kansainvälisestä kauppakorkeakoulusta

Lataa esite

Avainasiat

Seuraava aloitus

Lokakuu

Tutkinnon kesto

24 kk

Sijainti

Helsinki, UK Opintomatkat Etelä-Afrikkaan ja USA:n

ECTS-opintopisteet

90

Hinta

€53,000 (+ALV), Early Bird* €51,000 (+ALV) 10.7.24 mennessä

Soveltuvuus

johtajat, esihenkilöt ja yrittäjät

Sisältö & aikataulu

Henleyn Executive MBA on osa-aikaisesti suoritettava maisteritutkinto, joka tarjoaa aidosti kansainvälisen kokemuksen ja huikean kasvumatkan johtamiseen.

Opintojaksot järjestetään Henleyn eri kampuksilla. Tutkintoon sisältyy lisäksi opintomatkoja, jotka rikastavat maailmankatsomustasi ja eri maiden markkinatuntemusta.

Opiskelet osana kansainvälistä opiskelijayhteisöä, joka edustaa eri sektoreita ja toimialoja. Tutkinnon suorittaminen kestää 2 vuotta ja siihen sisältyy yhteensä 50 lähiopetuspäivää.

Voit ladata lokakuun 2024 tutkinto-ohjelman aikataulun täältä:

Lataa aikataulu

 

Henleyn EMBA-tutkinto koostuu kolmesta jaksosta:

Jakso 1

Organisaation johtaminen 

Opit organisaation johtamiseen liittyvät liiketoiminnan asiat, mukaan lukien henkilöstö-, liiketoiminto- ja talouden johtamisen. Tämä jakso antaa sinulle vahvan perustan ymmärtää ja johtaa organisaation eri liiketoimintoja. 

Jakso 2

Strategiset valinnat - konteksti ja sidosryhmät

Syvennät  osaamistasi sidosryhmätyöskentelystä ja sidosryhmien johtamisesta. Lisäksi hahmotat entistä paremmin toimintaympäristön merkityksen menestyksekkään liiketoimintastrategian rakentamisessa ja toteuttamisessa.

Jakso 3

Vaikuttava johtaminen 

Tällä jaksolla syvennyt organisaatiomuutoksen kompleksisuuteen sekä siihen, kuinka johdat vaikuttavasti muuttuvassa toimintaympäristössä.  

Henley Graduation

Oppimiskokemus

Opintojen painopiste on käytännönläheisessä ja soveltavassa oppimisessa, jotta kykenet tehokkaasti hyödyntämään oppimaasi ja saamaan liiketoimintakonseptit eloon käytännössä.  

Voit soveltaa oppimaasi jo opintojen aikana esimerkiksi tekemällä tutkintoon liittyvät harjoitustyöt organisaatiosi liiketoimintahaasteisiin liittyen ja näin tuottamaan jo opintojen aikana lisäarvoa yhtiöllesi.

Lataa esite

Oppimismatkasi sisältää

 • oppimista Henleyn asiantuntijoiden ja opiskelijakollegoiden kanssa
 • itsenäistä opiskelua 
 • tiimityöskentelyä
 • henkilökohtaisen kasvun tuen
 • ammatillisen ja johtajana kehittymisen
 • henkilökohtaisen coaching-prosessin

Opintomatkaasi tukee myös henkilökohtainen mentori. Hän auttaa ja tukee sinua niin opintojesi eri vaiheissa kuin henkilökohtaisella kasvumatkallasi. 

Hyödyt

Executive MBA -tutkinto tarjoaa useita hyötyjä sinulle ja organisaatiollesi:

Hyödyt sinulle

 • Käänteentekevä oppimismatka, joka auttaa sinua saavuttamaan uratavoitteesi
 • Yliopistotasoinen maisteritutkinto Pohjoismaiden parhaimmaksi arvioidulta EMBA-kouluttajalta
 • Kansainvälinen tutkinto huipputason yliopistossa mukaan lukien opintomatkat Iso-Britanniaan, Yhdysvaltoihin ja Etelä-Afrikkaan sekä maailmanluokan asiantuntijat ja opiskelijakollegat
 • Pääsy maailmanlaajuiseen alumniverkostoon, johon kuuluu jo yli 97 000 henkilöä yli 160 maasta.

Hyödyt organisaatiollesi

 • Harjoitustehtävät, joilla voidaan ratkoa yhtiön liiketoiminnan haasteita
 • Käytännönläheinen ja soveltavaan oppimiseen perustuva ohjelma, jonka avulla voit nopeasti hyödyntää oppimaasi päivittäisessä työssäsi
 • Vaikuttava johtaminen sekä uusimmat johtamisen viitekehykset ja työkalut operatiivisen ja strategisen muutoksen johtamiseen

Executive MBA -opiskelijoiden kokemuksia

Näin tutkinnon jo suorittaneet kertovat kokemuksistaan Henleyn EMBA-ohjelmasta

Yksi voimakkaimmista kokemuksista EMBA-tutkinnossa on ollut taito reflektoida. Millainen johtaja olen, minkälainen persoona olen, sekä mitkä ovat vahvuuteni ja heikkouteni. Johtajat usein unohtavat tämän. 

Executive MBA

Jouni-Heinonen (1)
Jouni Heinonen Senior Advisor & Co-founder, Rohjeta Advisors

Professional Development -moduulin sisältö on erinomainen ja uniikki osa Henleyn EMBAn opintopolkua. Pelkästään tämän pohjalta suosittelisin valitsemaan Henley Business School Finlandin.

Executive MBA

Annaleena-Heikkila 1-1
Annaleena Heikkilä Medical Doctor, PhD

EMBA-tutkinto auttoi minua ymmärtämään kuinka liiketoiminta operoi, luo arvoa ja tuottaa innovatiivisuuden pohjalta. 

Executive MBA

erik-ostreng 1-1
Erik Østreng CEO, Searunner Shippin AS

Tutkinnon hinta

EMBA-tutkinto on merkittävä investointi itseesi ja urallesi. Ohjelmamme on suunniteltu auttamaan sinua saavuttamaan parhaat mahdolliset tulokset työurallasi ja elämässä. Hyödyt ovat selkeästi mitattavissa, ja ne tarjoavat merkittävän vastineen sinulle niin ammatillisen kuin henkilökohtaisen kasvun saralla sekä hyötyjä työnantajallesi tai yrityksellesi. 

Autamme mielellämme sinua tunnistamaan, millaisia hyötyjä tutkinto tuo työnantajallesi ja osoittamassa ohjelman liiketaloudellisia vaikutuksia yrityksell. Tämän pohjalta voit neuvotella taloudellisesta sekä ajallisesta tuesta opinnoillesi. 

Jakso 1: 18,000€
Jakso 2: 19,000€
Jakso 3: 16 000€

Yhteensä: 53 000€ ( +alv)1, sisältäen opetuksen, arvioinnit ja henkilökohtaisen coaching-prosessin, kaksi Global Immersion -opintomatkaa ulkomaille (Etelä-Afrikka ja Yhdysvallat), kaksi työpajaa Henleyn kampuksella Isossa-Britanniassa sekä opiskelumateriaalit ja online-palvelut.

Early bird hinta 51 000 € (+alv) voimassa opiskelijoille, jotka ovat hyväksytysti hakeneet ohjelmaan 10.7.2024 mennessä.

Henleyn alumnit saavat 10 % alennuksen EMBA-opintomaksusta. 2

1 Suomen arvonlisäverolain 40 §:ää muutetaan 1.5.2022 alkaen siten, että ulkomaisen korkeakoulun Suomessa tarjoama koulutuspalvelu muuttuu arvonlisäverolliseksi. Myös Henley Business School Finlandin tulee lisätä arvonlisävero Suomessa tarjottavan MBA-koulutuksen hintaan.
2  Tämä tarjous on voimassa vain Henley Executive MBA – Global ohjelmaan Suomessa eikä sitä voida yhdistää muihin tarjouksiin.

Soveltuvuus

Ohjelmaan osallistuminen edellyttää:

 • soveltuvaa johtamis- tai esihenkilökokemusta
 • aiemmin suoritettu kandidaatin tai maisterin tutkinto*
 • näyttö englannin kielen taidosta, jos englanti ei ole äidinkielesi

Otamme vastaan hakemuksia myös henkilöiltä, joilla ei ole aikaisempaa korkeakoulututkintoa. Tällöin hakijalla tulee olla vähintään 5 vuotta ylemmän johdon tai strategisen tason johtamiskokemusta.

Hakuprosessi

Kun hakeminen on ajankohtaista, olethan meihin yhteydessä niin voimme keskustella tarkemmin EMBA-tutkinnostamme ja uratoiveistasi. Autamme sinua mielellämme hakuprosessin aikana.

Ota yhteyttä →

Aloita hakemus

Tutustu EMBA-tutkintoon artikkeleidemme ja tapahtumiemme kautta

Sisällöistämme löydät opiskelijoiden tarinoita tutkinnon varrelta sekä kertomuksia muun muassa opintomatkoista.

FAQ

Executive Master of Business Administration (EMBA) on jatkotason liiketalouden koulutusohjelma, joka on suunniteltu kokeneille ammattilaisille ja johtajille, jotka jo työskentelevät liike-elämässä.

Vaikka sekä MBA- että EMBA-tutkinnot tarjoavat korkeatasoista liiketalouden koulutusta, niiden ensisijainen ero on kohderyhmässä ja ohjelmien soveltuvuudessa eri uravaiheissa oleville henkilöille. MBA-ohjelma houkuttelee osallistujien taustan ja työkokemuksen suhteen monipuolisempaa ryhmää, kun taas EMBA-ohjelma on suunniteltu erityisesti kokeneille ammattilaisille, jotka haluavat vahvistaa johtamistaitojaan ja samalla hallita ammatillisia velvollisuuksiaan.

Useat eri osatekijät vaikuttavat Executive Master of Business Administration (EMBA) -ohjelman arvostukseen. Näitä tekijöitä ovat muun muassa ohjelmaa tarjoavan kauppakorkeakoulun maine, tiedekunnan asiantuntemus, ohjelman entisten opiskelijoiden menestys, ohjelman maailmanlaajuinen tunnettuus ja ranking-listat, innovatiivisten ominaisuuksien sisällyttäminen opetussuunnitelmaan sekä arvostettujen tahojen, kuten AACSB:n tai EQUIS:n, myöntämä akkreditointi.

MBA Executive tarkoittaa "Master of Business Administration Executive". Se on jatkotason liiketalouden tutkinto-ohjelma, joka on suunniteltu kokeneille ammattilaisille ja johtajille, jotka jo työskentelevät liike-elämässä. "Executive"-nimitys osoittaa, että ohjelma on räätälöity henkilöille, joilla on merkittävää työkokemusta, ja sitä tarjotaan usein sellaisessa muodossa, että osallistujat voivat jatkaa työntekoa samalla, kun he suorittavat korkea-koulutusta. Ohjelmassa keskitytään yleensä kehittyneeseen johtamiseen, strategiseen johtamiseen ja johtotason taitoihin.

Kokeneiden ammattilaisten on erittäin suositeltavaa hakeutua Executive Master of Business Administration (EMBA) -ohjelmaan, mikäli he haluavat pyrkiä johtotehtäviin. Ohjelma on räätälöity laajan työkokemuksen hyödyntämiseksi, ja se nopeuttaa urakehitystä ja kehittää taitavia johtajia. Eksklusiiviset verkostoitumismahdollisuudet, maailmanlaajuinen ulottuvuus ja keskittyminen henkilökohtaiseen kehitykseen takaavat, että sijoitukselle saadaan mitattavissa oleva tuotto lisääntyneiden ansiomahdollisuuksien ja nopean urakehityksen kautta. EMBA-ohjelma on joustava rakenne työssäkäyville ammattilaisille, ja se on korvaamaton investointi johtajien huippuosaamiseen. Se tarjoaa mullistavia kokemuksia ja tehokkaan verkoston, johon kuuluu ansioituneita kollegoita, opettajia ja alumneja.

Tarvitsetko apua? Älä epäröi olla yhteydessä!

Matti Katara

Matti Katara

Business Director EMBA and Open Programmes & Executive Coach
Matkapuhelin: +358 46 850 5858
matti.katara@henley.fi