Avoin ohjelma

Executive Coaching -ohjelma

Sijainti

Helsinki

Seuraavat ajankohdat

Syyskuu 2024

Kesto

9 kuukautta

Executive Coaching -ohjelma 

Henleyn executive coaching -ohjelma sopii kaikille, jotka haluavat kehittää tai syventää coaching-taitojaan ja hyödyntää lähestymistapaa kehittääkseen oman organisaationsa ihmisiä tai toimiakseen ulkopuolisena coaching-ammattilaisena. 

Kanssamme syvennät coaching-osaamistasi maailmanluokan ammattilaisten ohjauksessa yhdessä muiden kokeneiden ammattilaisten kanssa.

Coaching-ohjelmamme on Suomen ainoa yliopistotasoinen, kolmoisakkreditoitu ohjelma.  Ohjelma on tarkoitettu coacheille, johtajille ja ammattilaisille, joilla on jonkin verran aiempaa tietoa tai kokemusta coachingista.

Lataa esite

 

Kun johtajat käyttävät coaching-taitoja päivittäisessä työssään, he johtavat vaikuttavammin. Yhteistyö lisääntyy, tiedonkulku ja vastuunotto sekä suorituskyky parantuvat

WEB_RebeccaJones_Headshots_13 (002)Dr. Rebecca J. Jones, Associate professor in Coaching and Behavioural Change at Henley Business School

Ohjelmamme on Suomen ainoa yliopistotasoinen, kolmoisakkreditoitu coaching-ohjelma

Lyhyesti

 • Opit erilaisia coaching-työkaluja, tekniikoita ja -lähestymistapoja
 • Kehityt itseensä luottavana, resilienttinä ja monipuolisena johdon coachina
 • Johdat tiimiäsi valmentaen tehokkaasti tuloksiin
 • Syvennät ja tehostat vuorovaikutusta kollegoiden ja asiakkaiden kanssa.
 • Hankit pätevyyden Suomen ainoasta yliopistotason kolmoisakkreditoidusta (ICF, EMCC, AC) coaching-ohjelmasta

Nostot

Seuraava aloitus

Syyskuu

Sijainti

Helsinki & UK

Hinta

6,900 € (+alv)

Kesto

9 kk (61h) + 10h coachingin mentorointia

Sisältö

7x workshop-päivää, 6x online-valmennus, 3x henk. koht -valmennus

Sisältö ja aikataulu

Ohjelmasisällöt perustuvat uusimpaan alan tutkimukseen, mutta oppiminen tapahtuu käytännönläheisesti. Ohjelman aikana kokeilet erilaisia coaching-taitoja, tekniikoita ja vahvistat osaamistasi psykologian ja käyttäytymistieteiden viitekehyksistä. 

Ohjelmassa merkittävässä roolissa on myös kasvu coachina. Syvennät itsetuntemustasi ja kasvat resilienttinä ja monipuolisesti toimivana coachina.   

Executive Coaching -ohjelma kestää 9 kuukautta ja siihen sisältyy 7 työpajapäivää, jotka on jaettu kolmeen moduuliin. Ohjelma sisältää myös itseopiskelua, coaching-harjoittelua sekä 10 h coachingin mentorointia.  Ohjelmaan kuuluu myös reflektiivinen harjoitustyö ja loppuarviointi. Ohjelman käytyäsi voit hakea ammatticoachin pätevyyttä.

Haluatko kuulla lisää? 

Ota meihin yhteyttä →

 

 

Yhä useamman yrityksen tavoitteena on hyödyntää valmentavan johtamisen periaatteita mahdollistamaan henkilöstön kehittyminen nopeasti muuttuvassa maailmassa. Henley:n Professional Certificate in Executive Coaching ohjelma auttoi minua ymmärtämään mistä valmentavassa johtamisessa on kyse. Ohjelman suorittamisen jälkeen olemme yhteistyössä Henley:n kanssa tuoneet valmentavan johtamisen periaatteet kaikkien esihenkilöidemme tietoon yrityskohtaisella koulutusohjelmalla. 

Petri Paajanen Toimitusjohtaja, Pori Energia Oy
Petri Paajanen Henley

Syyskuu 2024 ryhmän aikataulu

 • 13 – 14 Syyskuu 2024 (Helsinki)
 • 10 – 12 Lokakuu 2024 (Henley, UK)
 • 14 – 15 Marraskuu 2024 (Helsinki)

Ryhmätuntien lisäksi ohjelmaan sisältyy 3  henkilökohtaista valmennusta. Näiden päivämäärät ja ajat tullaan sopimaan erikseen coaching mentorin kanssa. 

Group Mentor Coaching session 1  
17.12.2024 / 18.12.2024

Group Mentor Coaching Session 2
7.1.2025 / 8.1.2025

Group Supervision Session 1
4.2.2025 

Group Mentor Coaching Session 3  
25.2.2025 / 26.2.2025

Group Mentor Coaching Session 4                
11.3.2025 / 12.3.2025

Group Supervision Session 2
25.3.2025

Bridge

Oppimismatka

Tavoitteenamme on kasvattaa johtamisen ammattilaisia, jotka pystyvät coachaamaan tehokkaasti ja tarkoituksenmukaisesti erilaisissa tilanteissa ja joilla on korkea itsetuntemus, luottamus, ymmärrys ja pätevyys.

Kehitämme coaching-taitoja tuomalla ohjelmiimme laajan valikoiman näyttöön perustuvia malleja, työkaluja ja tekniikoita sekä taustalla olevia psykologisia viitekehyksiä. Näin voit laajentaa taitojasi sekä kehittää psykologista ajattelutapaa, joka luo laajemmat mahdollisuudet käyttäytymismuutoksen edistämiseen.

Bridge and island

Maailmanluokan coaching- asiantuntijat

Henley on kansainvälisesti tunnustettu osaaja coaching-toimialalla ja ohjelmassamme pääset oppimaan erittäin kokeneiden, johtotason coachien ohjauksessa. Asiantuntijoillamme on vahva akateeminen ja käytännön coaching-työskentelyn perusta. 

Lue lisää asiantuntijoistamme täältä

Hyödyt

Henleyn coaching-ohjelmat menevät paljon syvemmälle kuin pelkkien coachingin taitojen ja tekniikoiden oppiminen. Niissä korostuu myös henkilökohtainen kasvu coachina, reflektiivisen ajattelun ja käyttäytymisen kehittyminen sekä ammatillisesti vahvan itsetunnon rakentuminen. Tämä antaa sinulle erinomaiset edellytykset toimia coachina vaativissa tilanteissa ja edistää pysyvää käyttäytymismuutosta yksilö- ja organisaatiotasolla. 

Hyödyt sinulle:

 • Laaja valikoima erilaisia coaching-menetelmiä ja psykologisia viitekehyksiä, jotka tekevät sinusta monipuolisen johdon coachin
 • Jatkuva palaute ja ohjaus itsetuntemuksen ja ammatillisen kehittymisen tukena
 • Jäsenyys Henleyn Coaching tutkimuskeskukseen ohjelman keston ajan ja näin pääsy uusimpaan coaching-alan tutkimukseen ja verkostoihin 
 • Henleyn alumnijäsenyys useine etuineen

Hyödyt organisaatiollesi:

 • Mahdollisuus vahvistaa coaching-kulttuuria organisaatiotasolla 
 • Valmentavan johtamisen kehittyminen ja siten henkilöstön koko potentiaalin parempi esiin saaminen ja hyödyntäminen 
 • Organisaation muutoksen ja uudistumisen tukeminen

Haluaisitko kuulla lisää? Ota meihin yhteyttä →

Hinta & hakeminen

Ohjelman hinta on 6 900 € (+ alv). Hinta ei sisällä majoitus- ja matkakuluja.

Jos samasta organisaatiosta osallistuu useampi henkilö, tarjoamme seuraavia alennuksia:

 • 10 % 2-4 osallistujaa
 • 15 % 5-9 osallistujaa

Henleyn alumnit saavat 10% alennuksen.

Huomioithan, että voit kerralla hyödyntää vain yhden alennustyypin.

 

Hae mukaan täyttämällä ohjelman hakulomake:

Lataa hakemus

Palauta täytetty hakemus osoitteeseen info@henley.fi.

Lähetämme sinulle vahvistuskirjeen paikan vastaanottamiseksi ohjelmaan heti, kun hakemuksesi on hyväksytty.

 

Kiinnostavia sisältöjä teemaan liittyen

Tässä asiantuntijoidemme tuottamia sisältöjä sekä tulevia tapahtumia coachingin ympäriltä.

FAQ

Sertifioitu coach on henkilö, joka on suorittanut virallisen coaching-koulutusohjelman ja saanut sertifioinnin tunnustetulta coaching-organisaatiolta tai -laitokselta. Coaching-sertifikaatit myönnetään yleensä sen jälkeen, kun henkilö on suorittanut onnistuneesti koulutuksen, joka kattaa coaching-periaatteet, -menetelmät, eettiset standardit ja käytännön taidot. Sertifiointiohjelmat sisältävät usein yhdistelmän teoreettista tietoa, käytännön coaching-kokemusta ja arviointeja.

Coachin ammatti ei ole yleisesti säännelty, eikä coachin tutkintoja varten ole olemassa yhtä ainoaa hallintoelintä. Tunnettujen coaching-yhdistysten tai -laitosten, kuten ICF:n, myöntämät sertifikaatit tunnustetaan kuitenkin laajalti coaching-alalla. Kun etsitään coachia, jolla on tietty pätevyys, yksilöt etsivät usein henkilöitä, jotka ovat suorittaneet akkreditoituja koulutusohjelmia tai sertifiointeja hyvämaineisista lähteistä.

"Tason 1 coaching-sertifikaatti" tarkoittaa yleensä coaching-ohjelman perustason tai lähtötason sertifiointia. Se kattaa coachingin perusperiaatteet, viestintätaidot ja coaching-suhteiden luomisen. Tason 1 pätevyyden hankkiminen edellyttää yleensä tunnustetun coaching-organisaation tarjoaman koulutusohjelman suorittamista, joka antaa yksilöille perustiedot ja -taidot, joita tarvitaan coaching-toiminnan aloittamiseen. Erityispiirteet voivat vaihdella organisaatioiden ja -ohjelmien välillä. Esimerkiksi International Coach Federationin (ICF) alkuaste on ACC-taso.

Coachingin korkeinta sertifiointitasoa kutsutaan usein Master Certified Coachiksi (MCC). Tätä nimitystä tarjoavat yleisesti ammatilliset coaching-järjestöt, kuten International Coach Federation (ICF), joka on laajalti tunnustettu coaching-alalla. MCC-taso merkitsee korkeinta osaamisen, kokemuksen ja mestaruuden tasoa valmennuksessa.

Yksilöcoachingissa keskitytään nimensä mukaisesti yksilölliseen kehitykseen, ja siihen kuuluu luottamuksellisia kahdenkeskisiä tapaamisia henkilökohtaisten tai ammatillisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tiimicoachingissa sen sijaan keskitytään ryhmän kollektiivisen suorituskyvyn parantamiseen ja korostetaan yhteisiä tavoitteita, tiimin dynamiikkaa ja avointa viestintää. Yksilöcoachingissa kannustetaan henkilökohtaiseen vastuuseen ja räätälöityihin toimenpiteisiin yksilöllisen kasvun edistämiseksi, kun taas tiimicoachingiin kuuluu keskustelujen, ryhmäharjoitusten ja toimenpiteiden helpottaminen, joiden tavoitteena on parantaa tiimin yleistä yhteistyötä ja tehokkuutta. Yksilöcoachingin vaikutus kohdistuu yksilöön, kun taas tiimicoachingin vaikutus ulottuu koko tiimin yhteiseen menestykseen ja dynamiikkaan.

Molemmilla coachingmenetelmillä on omat sovelluksensa, jotka vastaavat yksilö- ja tiimitason tarpeisiin.

Haluaisitko kuulla lisää?

Kerron mielelläni Henleyn tarjoamista Executive Coaching -ohjelmista ja omista kokemuksistani Henleyssä opiskelleena.

Annu Matula

Annu Matula

Senior Advisor & Executive Coach
Matkapuhelin: +358 40 506 5486
annu.matula@henley.fi