Meistä

Henley business school FINLAND

Meistä

Henley on ylpeästi erilainen

Olemme sitoutuneet kehittämään johtajuutta oikeudenmukaisemman maailman puolesta, inspiroimaan ja voimaannuttamaan yksilöitä ja parantamaan liiketoimintaa. Tavoitteenamme on kehittää tulevaisuuteen suuntautuneita ja vastuullisia johtajia, jotka rakentavat tietä kestävämmälle tulevaisuudelle.

Me erotumme joukosta, ennakoimme odottamatonta, ja laitamme ihmiset keskiöön. Uskomme, että maailma tarvitsee oikeudenmukaisempia ja ihmiskeskeisiä johtajia, joita ohjaa isompi tarkoitus ja jotka näkevät oman organisaationsa ulkopuolelle. Missiomme on auttaa johtajia näkemään työnsä laajempi vaikutus ja globaali konteksti.

Olemme erittäin kansainvälinen business-koulu. Meillä on kampuksia, toimistoja sekä yhteistyökumppaneita ympäri maailman, yli 7000 opiskelijaa yli 100 maasta sekä yli 97 000 alumnia 160 eri maasta.

Henley Business School on kolmoisakkreditoitu business-koulu ja osa Readingin yliopistoa. Olemme ranking-listan ykkösiä johdon koulutusohjelmissa ja EMBA-tutkinnoissa Suomessa.

Henley kumppaninasi

Tuhannet organisaatiot ja ammattilaiset luottavat osaamiseemme menestykseen tarvittavien tietojen, taitojen ja käyttäytymisen kehittäjänä. Olemme asiakkaidemme luottokumppani,  ja toimintaamme ohjaa halu auttaa heitä ja heidän organisaatiotaan  menestymään. 

Työskentelemme yhdessä johtajuuden kehittämiseksi ja osaamisen vahvistamiseksi kokonaisvaltaisilla ratkaisuilla kehitysohjelmien, konsultoinnin, coachingin ja tutkimuksen keinoin.

Henley asettaa henkilökohtaisen kehittymisen oppimisen ja koulutuksen ytimeen. Et opi vain faktoja ja teorioita, vaan sovellat oppimaasi tosielämään. Tarkastelet etiikkaan ja vastuullisuuteen liittyviä kysymyksiä ja rakennat ymmärrystä liiketoiminnan laajemmista globaaleista ja yhteiskunnallisista vaikutuksista 

Tämä luo johtajuutta vahvalla liiketoimintaosaamisella. Henleyn johtajat luovat sekä taloudellista että sosiaalista kasvua tekemällä rohkeita ja eettisiä päätöksiä.  He pyrkivät positiiviseen muutokseen eriarvoisuuden vähentämiseksi ja monimuotoisuuden lisäämiseksi.

 

Tarkoitus ja arvot

KEHITÄMME JOHTAJUUTTA OIKEUDENMUKAISEMMAN MAAILMAN PUOLESTA. HENLEYN JOHTAJAT OVAT VASTUULLISIA JOHTAJIA.

Tarkoitus

Herätämme liiketoiminnan eloon tarjoamalla mahdollisuuden elää, hengittää, harjoittaa ja luoda liiketoimintaa.

Kehitämme johtajuutta oikeudenmukaisemman maailman puolesta: Henleyn johtajat ovat vastuullisia johtajia. Ympäristömme on sekä monipuolinen että nopeasti muuttuva. Olemme sitoutuneet tekemään maailmasta oikeudenmukaisemman, mikä tarkoittaa vastuullisten ja inhimillisten johtajien kehittämistä. Johtajamme luovat yrityksiä, jotka parantavat sidosryhmiensä elämää, ja tekevät omista organisaatioistaan paikkoja, joissa ihmiset onnistuvat.

Uskomme koulutuksen voimaa. Tarjoamme vaikuttavia ratkaisuja liiketoiminnan ja johtamisen kehittämiseksi.  Henley inspiroi ja voimaannuttaa ihmisiä kasvamaan johtajiksi, joilla on valmiudet tehdä liiketoiminnasta parempaa. 

Haluamme parantaa liiketoimintaa jatkuvasti muuttuvassa maailmassa, eikä meillä ole varaa jäädä paikoillemme. Aivan kuten nopeasti muuttuvat toimialat, me menestymme ja uudistumme tarjoamalla korkealaatuista oppimista, kehitystä ja tietoa johtajien tarpeisiin tänään ja huomenna. Tämä tarkoittaa globaalia lähestymistapaa ja verkostoa, johon kuuluu yli 97 000 alumnia 160 maasta. Olemme ylpeitä siitä, että olemme monipuolinen ja todella kansainvälinen bisneskoulu.  

Pyrimme menestykseen ja saavutamme tunnustusta, aivan kuten ne johtajat, jotka haluavat kasvattaa liiketoimintaa herättämällä sen eloon.

Arvot

Uskomme inhimillisyyteen, intohimoon ja rohkeuteen ajaa muutosta. Arvomme näkyvät kaikessa, mitä sanomme ja teemme.

Vastuullinen ja oikeudenmukainen toiminta on juurtuneet tekemiseemme, ja levitämme ympäristöömme energiaa liiketoiminnan parantamiseksi.

Inhimillisyys

Toimimme vastuullisesti ja oikeudenmukaisesti. Mietimme aina toimintamme vaikutusta ihmisiin, yhteisöihin, yhteiskuntaan ja ympäristöön.

Intohimo

Energisoimme ja motivoimme ihmisiä kirkkaalla ajattelulla ja laadukkaalla toiminnalla.

Rohkeus muutokseen

Uskallamme kertoa mielipiteemme ja haastaa pysähtyneisyyttä. Olemme ylpeästi erilaisia.

Historia

Henley Business Schoolin mielenkiintoinen historia ulottuu yli seitsemän vuosikymmenen taakse.

Henley UK Greenlands
 

Henley Business School perustettiin Henleyn Greenlandissä, Thames-joen varrella toisen maailmansodan lopulla. Sen tarkoitus oli tuoda yhteen sekä julkisen että yksityisen sektorin edustajia eri puolilta maata. Sen tavoitteena oli edistää yhteistä etua, vaihtaa ajatuksia ja kehittää johtajien taitoja tulevaisuutta varten.

Olemme toimineet rohkeasti edistyksen eteen siitä lähtien, kun meidät perustettiin 1940-luvulla. Vapaa yrittäjyys, globaali johtajuus, osallisuus, inhimillisyys sekä ihmisoikeuksien edistäminen ja juurruttaminen ovat olleet osa tarkoitustamme yli 75 vuoden ajan. Vaalimme arvostusta kaikkia osapuolia kohtaan ja keskitymme tekemään liiketoiminnasta parempaa.

Students working with NGO
 

Vuosien saatossa sekä koulutusohjelmien että opiskelijoiden määrä on kasvanut ja moninaistunut. Henley MBA lanseerattiin vuonna 1985, ja pian sen jälkeen Henley aloitti kansainvälistymisen.

MBA käynnistettiin myös Tanskassa, Suomessa, Saksassa, Hongkongissa ja Etelä-Afrikassa seuraavan vuosikymmenen aikana. Vuonna 2008 Henley Management College yhdistyi Readingin yliopiston kanssa tarjotakseen laajan valikoiman liiketalouden koulutusta.

Muutos. Mikään muu sana ei kuvaa yhtä hyvin Henleyn tapaa toimia. Vuosikymmenien ajan joukko Henleyn lahjakkaita kouluttajia eri puolilta maailmaa on kouluttanut johtajia, yrittäjiä ja innovaattoreita. Henleyn monipuolinen tarjonta on suunniteltu uusiutumaan ja vastaamaan työelämän jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin.

 

Vastuullisuus ja DEI

Rakennamme kulttuuria, jossa oikeudenmukaisuus, monimuotoisuus ja osallisuus ovat juurtuneet visioomme ja arvoihimme. Haluamme, että kollegamme pääsevät vaikuttamaan työpaikallaan, ja että monipuolinen opiskelijakuntamme menestyy kehittyessään tulevaisuuden yritysjohtajiksi.

Henley Business School on sitoutunut varmistamaan, että tasa-arvo ja monimuotoisuus ovat keskeisiä tekijöitä siinä, miten työskentelemme yhdessä ja luomme kannustavan ja osallistavan työympäristön.
Uskomme, että henkilökuntaa ja opiskelijoita tulee kohdella kunnioittavasti, sekä tarjota mahdollisuuksia kehittyä ja toimia kokonaisvaltaisina ihmisinä. Näemme monimuotoisuuden kattavan kaikki tasa-arvolain nojalla suojatut ominaisuudet ja suojaamattomat ominaisuudet, kuten sosioekonomisen aseman.

Dr Miriam Marra ja Dr Melissa Carr

Directors of Equity, Diversity and Inclusion

Ranking ja akkreditoinnit

Viimeisen neljänkymmenen vuoden aikana Henleyn maine on kasvanut liikkeenjohdon koulutuksessa ja MBA-ohjelmissa. Vuonna 2002 Henley saavutti kolminkertaisen akkreditoinnin Association to Advance Collegiate School of Business (AACSB), Association of MBAs (AMBA) ja European Quality Improvement Service (EQUIS) -järjestöistä.

#1

Suomessa johdon koulutusohjelmissa ja Executive MBA -ohjelmassa (Financial Times Ranking 2023)

Top 20 Global Executive Education -tarjoaja (Financial Times Ranking 2023)

20 vuotta kolmoisakkreditoituna businesskouluna.

Tiimimme

Olemme tiiminä motivoituneet tekemään unelmistasi totta ja olemaan luottokumppaneitasi. Toimimme arvojemme mukaisesti, inhimillisesti ja tuoden intohimoa ja rohkeutta muutokseen. Mutta mikä tärkeintä, uskomme yhdessä menestymiseen. Miten voimme auttaa sinua saavuttamaan unelmasi ja tavoitteesi?

Paula Kilpinen

Paula Kilpinen

Managing Director & Executive Coach
Matkapuhelin: +358 40 509 0894
paula.kilpinen@henley.fi

Saara Karhula

Saara Karhula

Business Director, Corporate Solutions & Executive Coach

Matkapuhelin: +358 50 577 9435

saara.karhula@henley.fi

Matti Katara

Matti Katara

Business Director EMBA and Open Programmes & Executive Coach
Matkapuhelin: +358 46 850 5858
matti.katara@henley.fi

Paula Sääski

Paula Sääski

Senior Programme Manager
Matkapuhelin: +358 50 62078
paula.saaski@henley.fi

Salla Nurminen

Salla Nurminen

Customer Engagement Manager
Matkapuhelin: +358 44 337 7767
salla.nurminen@henley.fi

Annu Matula

Annu Matula

Senior Advisor & Executive Coach
Matkapuhelin: +358 40 506 5486
annu.matula@henley.fi

Tytti Rekosuo

Tytti Rekosuo

Growth Marketing Manager
Mobile: +358 50 357 1595
tytti.rekosuo@henley.fi

Juha Junttila

Juha Junttila

Project Manager
Matkapuhelin: +358 40 1355 146
juha.junttila@henley.fi

Anastasia Karhu

Anastasia Karhu

Project & Event Coordinator
Mobile: +358 50 5517433
anastasia.karhu@henley.fi