Uutiset

Vuoden 2024 Financial Timesin johdon koulutusohjelmien arvioinnissa Henleyn Executive Education -ohjelmat sijalla yksi Suomessa

Kirjoittaja Henley

Julkaistu 28.5.2024

Johtamiskoulutus

Financial Times Ranking

Tämän vuoden Financial Times Executive Education 2024 -rankingissa Henley on jälleen arvioitu yhdeksi maailman parhaista kauppakorkeakouluista avoimien ja räätälöityjen koulutusohjelmiensa osalta. Henley Business School Finland säilyttää Suomessa ykkössijansa molemmissa kategorioissa. 

”Financial Times -rankingit ovat tärkeä ja vaikutusvaltainen ulkopuolisen tahon suorittama arvio ohjelmiemme laadusta, joita toimitamme jo kolmella mantereella. Henley on säilyttänyt vahvan suorituskykynsä erittäin kilpaillussa markkinassa, jopa ennenäkemättömien muutosten vuonna. Olemme myös erittäin iloisia siitä, että meidät on jälleen arvioitu Suomen parhaaksi sekä avoimissa että räätälöidyissä ohjelmissa”, juhlii Henley Business School Finlandin toimitusjohtaja Paula Kilpinen. 

Henleyn avoimet ohjelmat pitivät johtavan asemansa, sijoittuen kolmanneksi Iso-Britanniassa, 20 parhaan joukkoon Euroopassa ja top 25:een maailmassa jo viidennen peräkkäisen vuoden ajan. 

Yhdessä asiakkaidemme kanssa suunnitellut ja heidän tarpeisiinsa vastaavat räätälöidyt ohjelmat sijoittuivat Suomessa sijalle 1, top 25:een Euroopassa ja 30 parhaan joukkoon maailmassa. 

”Financial Times -arvioinnit vahvistavat, että Henley on maailmanluokan kauppakorkeakoulu. Olemme etuoikeutettuja voidessamme tarjota pohjoismaisille asiakkaillemme korkeatasoisia Executive Education -ohjelmia, jotka luovat vaikutuksia ja edistävät muutosta,” sanoo Saara Karhula, Henley Business School Finlandin Yrityskohtaisten ratkaisujen liiketoimintajohtaja. 

Tämän vuoden rankingeissa Henley Business Schoolin asiakastyytyväispisteet olivat molempien avointen sekä räätälöityjen ohjelmien osalta korkeimmat koskaan.  

Henleyn sitoutuminen tasa-arvon, monimuotoisuuden ja inklusiivisuuden edistämiseen näkyy jälleen kerran tiedekuntien monimuotoisuudessa, jossa Henley sijoittui maailman sijalle 1. niin avoimissa kuin räätälöidyissä ohjelmissa. 

Henleyn maine globaalina toimijana näkyy myös kansainvälisten asiakkaiden arvioissa: Henleyn räätälöidyt ohjelmat sijoittuivat sijalle yksi Iso-Britanniassa sekä toiseksi maailmassa ja Euroopassa. Henley on myös yksi vain seitsemästä kauppakorkeakoulusta Afrikassa, jotka ovat mukana tässä arvostetussa arvioinnissa. 

Financial Timesin vuosittainen ranking on maailmanlaajuinen Executive Education -ohjelmien taulukko ja erittäin arvostettu laadun indikaattori. Financial Times arvioi vuonna 2024 avoimissa ohjelmissa 80 koulua ja räätälöidyissä ohjelmissa 90 koulua. 80 % pisteistä perustuvat pääosin asiakkaiden antamiin palautteisiin.  

Kaikki tulokset Financial Timesin vuoden 2024 arvioinneista löytyvät FT:n verkkosivuilta. 

Henley Business Schoolin EMBA arvioitiin Financial Timesin vuoden 2023 Rankingeissa Pohjoismaiden ykköseksi. Lue lisää täältä. 

Kirjoittaja

Henley